Logo grootvlaardingen.nl


Voorzitter Miranda Kortenhof van Rotary Vlaardingen overhandigt de cheque ter waarde van 1250 euro aan Laurens Rijntalder van VFC. (Foto: Ruud Ham)
Voorzitter Miranda Kortenhof van Rotary Vlaardingen overhandigt de cheque ter waarde van 1250 euro aan Laurens Rijntalder van VFC. (Foto: Ruud Ham) (Foto: Ruud Ham)

VFC blij met gulle gebaar Rotary

  Verenigingen

Door Peter Spek

VLAARDINGEN – De Rotary Vlaardingen heeft voetbalclub VFC een cheque ter waarde van 1250 euro ter beschikking gesteld om minder draagkrachtige ouders bij de voetbalclub aan de Sportlaan toch in de gelegenheid te stellen hun zoon of dochter te laten voetballen.
"VFC is een grote vereniging geworden door de enorme toestroom van leden uit de omliggende wijken. Hierdoor staat de club ook voor meer en grotere uitdagingen. Niet alleen de logistieke uitdagingen maar ook de uitdagingen om iedereen te kunnen laten voetballen. Met iedereen bedoelen we ook de minder sociaal draagkrachtigen waarbij de contributiebetaling wat moeizaam is of zelfs achterwege blijft", zegt Ruud Ham van VFC. "Natuurlijk kan er een beroep gedaan worden op gemeentelijke of regionale voorzieningen, echter er zijn schrijnende situaties waarin de ouders tussen wal en schip vallen. VFC laat de betrokken voetballers niet in de kou staan door hen de toegang tot de voetbalclub te ontzeggen."

Kleding

Ook kan VFC zelf bijspringen indien er een beroep gedaan wordt op het ter beschikking stellen van voetbalkleding zoals broekjes, kousen en/of scheenbeschermers.
"De kosten die hiervoor gemaakt worden zijn niet gedekt door andere inkomsten. De cheque van Rotary Vlaardingen kan hiervoor goed gebruikt worden en wij zijn blij met dit gulle gebaar", besluit Ruud Ham tenslotte.

Het officiële moment werd gedaan bij de voetbalclub aan de Sportlaan.
Voorzitter Miranda Kortenhof van Rotary Vlaardingen overhandigde de dikke cheque aan Laurens Rijntalder van VFC.                

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox