Logo grootvlaardingen.nl


Argos Mobiel krijgt eerste donatie

  Verenigingen

Vlaardingen - Raet helpt Argos Mobiel op weg! Donderdag 11 mei heeft Argos Mobiel namelijk een eerste donatie ontvangen van maar liefst € 1.250,-. Dankzij deze donatie kan Argos Mobiel eenzame ouderen op weg blijven helpen.

Els van der Zalm (Raet) reikte de donatie uit aan Karin Hersbach (Argos Zorggroep) en Srdjan Karalic (hoofdchauffeur Argos Mobiel). Raet ondersteunt Argos Mobiel van harte: 'Argos Mobiel is een fantastisch concept en helpt ouderen mobiel te blijven. Dat dragen wij graag een warm hart toe en daarom doen wij mee aan het sponsorplan van Argos Mobiel!'

Argos Mobiel is er voor alle ouderen in Schiedam en Vlaardingen die op een snelle en gemakkelijke manier op een bepaalde plaats willen zijn binnen hun gemeente. Argos Mobiel is uitgegroeid tot een groot succes en niet meer weg te denken uit deze gemeenten.

Argos Zorggroep is erg dankbaar en blij met deze eerste donatie. Wist u dat u Argos Mobiel ook kunt steunen door deel te nemen aan het Argos Mobiel sponsorplan? Kijk op https://www.argoszorggroep.nl/helpargosmobiel voor meer informatie.

Reageer als eerste
Meer berichten