Logo grootvlaardingen.nl


De spelers van VFC vieren hun feestje terwijl enkele Excelsior-spelers er teneergeslagen bij staan (Foto: Mischa Keemink/waterwegsport.nl).
De spelers van VFC vieren hun feestje terwijl enkele Excelsior-spelers er teneergeslagen bij staan (Foto: Mischa Keemink/waterwegsport.nl).

VFC laat zien wat het kan en verlaat laatste plaats

  Sport

Vlaardingen - VFC won bij Excelsior'20. Was me dat een lekkere opsteker. Dachten de volgers, dat oude tijden herleefden en de Kwekkers, zoals voorheen meer voor kwam, tot de winterstop niet voor een verrassing konden zorgen, in Schiedam lag een surprise op de drijfnatte grasmat. "Waardeloze eerste helft", gaf Excelsiors twitteraar de stand van zaken bij de thuisploeg weer, nadat de Schiedammers met een 0-2 achterstand de thee opzochten. Terwijl windkracht 8 door sportpark Thurlede raasde, liet Excelsior'20 na de pauze een andere wind waaien, maar werd gestraft met een doeltreffende Vlaardingse counter.

Counteren

"Zak maar in en ga counteren", droeg trainer Raymond de Romph zijn manschappen op, nadat duidelijk werd, dat er met de storm nauwelijks te voetballen viel. Het wierp vruchten af en bezorgde VFC een opsteker van jewelste. Hij hoopt dat zondag bij GLZ/Delfshaven te verzilveren. "Aan mijn team mankeert eigenlijk niets. Alleen worden we nogal eens met een doelpuntje verschil geklopt." In Schiedam werden de bakens verzet en verliet VFC de laatste plaats.

Bekervoetbal

Victoria'04/za dat in de competitie maar niet op gang kan komen, blijkt een ware cupfighter. De derdeklasser overleefde de derde ronde door 1-4 winst op DRL. Zwaluwen mag verder na 2-1 winst op Concordia. Deltasport nam tegen DHC/zo met 0-2 de leiding maar zag de Delftenaren in de laatste minuut alsnog langszij komen en verloor de strafschopserie.

Reageer als eerste
Meer berichten