Logo grootvlaardingen.nl


Cion en Victoria'04/za maakten van de Broekpolder-derby een vermakelijke en ondanks twee rode kaarten ook faire wedstrijd. (Foto: Arie Noordhoek)
Cion en Victoria'04/za maakten van de Broekpolder-derby een vermakelijke en ondanks twee rode kaarten ook faire wedstrijd. (Foto: Arie Noordhoek) (Foto: Gerard Verver)

Geschiedenis herhaalt zich voor VFC en Zwaluwen

  Sport

VLAARDINGEN - En weer lukte het VFC/zo niet om minstens een punt te oogsten. Ging eerder Excelsior'20 met de winst aan de haal, zondag slaagden de Kwekkers er niet in om bij Antibarbari de 1-1 zeker te stellen. Het leverde een pijnlijke 2-1 nederaag op.

De geschiedenis herhaalde zich ook voor Zwaluwen. Gaf de hoofdklasser vorige week de winst bij Ter Leede uit handen, zaterdag kon het de door een eigen treffer van Hoek verkregen voorsprong niet vasthouden en liet het de Zeeuwen langzij komen: 1-1. Daardoor zakt Zwaluwen naar de met Rijnvogels gedeelde elfde plaats. Met de aantekening, dat het een wedstrijd minder speelde dan de meeste anderen in de hoofdklas A. Voor Deltasport, dat in en tegen Nieuw Lekkerland met 3-0 verloor, luidt nu al de noodklok. De oogst staat in 1B nog pas op één punt. Het zorgt er voor, dat de thuisbeurt tegen SHO, dat op 0 staat, een degradatieduel wordt. CWO kwam tegen Strijen tweemaal op achterstand en vocht zich terug: 2-2. Het levert de Azurri in 2C een met Strijen gedeelde vijfde plaats op. DVO'32 maakte tegen HBSS met 0-3 winst duidelijk wat de ambities zijn. Het staat in 3C met 6 punten op een met vier anderen gedeelde derde plaats. Cion won de Broekpolder-derby tegen Victoria'04/za met 2-1. VFC/za klopte GLZ/Delfshaven met 3-0. HWD gaat in 4F verrassend en ongeslagen aan de leiding. Cion en VFC/za volgen op plaats 2. Victoria'04/zo ging met 1-4 onderuit tegen Besiktas.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox