Logo grootvlaardingen.nl


De eerste officiële daad van  DVO32's recent aangetreden voorzitter Kees Zegers: hij mocht Walter Zomervrucht belonen als beste speler van het voor de club zo succesrijke seizoen 2016/17. (Foto: Persgroep)
De eerste officiële daad van DVO32's recent aangetreden voorzitter Kees Zegers: hij mocht Walter Zomervrucht belonen als beste speler van het voor de club zo succesrijke seizoen 2016/17. (Foto: Persgroep) (Foto: Gerard Verver)

Voetbaloogst was opnieuw niet erg indrukwekkend

  Sport

VLAARDINGEN – De schoonheidsprijs was niet voor DVO'32. Noch voor Zwarte Pijl. Dankzij een strafschop en een doelpunt met een buitenspelluchtje wonnen de Vlaardingers. Dat wel. "We creëerden weinig kansen", zag trainer Ben Hoogwerf.

Hij had geturfd, dat zijn manschappen meer balbezit hadden, maar weinig – net als de Rotterdamse tegenstander – de zestien haalden. "Druk naar voren was er, omdat het voorin niet echt lukte om ballen te veroveren, nauwelijks." Tot aan de 80e minuut had Zwaluwen in Sassenheim dankzij een 1-2 voorsprong zicht op winst. Ter Leede was bij de pinken en schoot nog tweemaal raak: 3-2. In de hoofdklasse B dragen Argon (2 punten) en RVVH (1) de rode lantaarn. Zwaluwen bezet met 5 punten de tiende plaats. Deltasport werd op Varkenoord met 3-0 geklopt door Feyenoord. Het eindigde met tien man na rood voor Jordao Pattinama. CWO maakte tegen Berkel een snel opgelopen achterstand ongedaan (1-1), maar slaagde er vervolgens niet in het overwicht te verzilveren. Ook Cion bleef tegen Maense op die score steken. Victoria'04/za maakte het 6-1 verlies van vorige week goed met 8-0 winst op SVV. VFC en Hermes DVS hielden elkaar met 3-3 in evenwicht. Een defensief foutje en een makkelijk aan Excelsior20 gegeven strafschop bezorgde VFC 1-2 verlies in de Waterwegderby. Ook hemelsbreed een kilometer verderop was er Schiedamse winst: KethelSpaland won met 2-0 van Victoria'04/zo.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox