Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Wijnand Meijboom

Mudrun snel mudvol

  Sport

VLAARDINGEN – Over een maand is 'ie er weer: de Mudrun. Het wordt op zondag 10 september de vijfde editie en Adventure Vlaardingen belooft spektakel. Met weer nieuwe of gerestylde uitdagingen. Ook zijn er plannen om de Vaart, waar vorig jaar een oversteek gemaakt en een kraan beklommen moest worden, meer in het routeboek op te nemen.

"De mogelijkheden daar zijn legio. Het is een ware eyecatcher", vindt orgasnisator Hans van der Have. "We gaan het trouwens niet te moeilijk maken, want we vinden het belangrijk, dat voor iedereen het plezier voorop staat en er van af moet spatten."

Inmiddels hebben zich al zo'n 500 deelnemers gemeld. Daarmee zit de Mud Run op de helft van zijn mogelijkheden. "We gaan niet verder dan 1000. We willen er namelijk geen massa-spektakel van maken. Dikwijls melden deelnemers zich pas na de vakantie aan. Vandaar, dat we iedereen die wil meedoen nu zeggen zich bijtijds, nu dus, aan te melden. Bij 1000 stoppen we de inschrijving en wie daarna komt vist achter het net."

Info: mudrunvlaardingen.nl

Reageer als eerste
Meer berichten