Werkbootje (wit) van watersportvereniging de Bommeer.
Werkbootje (wit) van watersportvereniging de Bommeer. (Foto: )

WV de Bommeer werkbootje gestolen

  Nieuwsflits

In de periode van donderdag 14 mei 16.00 en vrijdag 15 mei 14.00 uur is het 'werkbootje' van de watersportvereniging De Bommeer gestolen. De jachthaven is gelegen aan de Broekkade/Watersportweg in Vlaardingen.

Vlaardingen - "Het werkbootje wordt gebruikt om boten van leden na de winterstop op hun plaats te leggen. In september 2019 is er een splinternieuwe 9.9 pk buitenboordmotor, merk Suzuki, opgezet. De Bommeer was er super trots op. Om hem minder aantrekkelijk te maken voor dieven is de motorkap meteen in de kleuren van de Bommeer geschilderd en voorzien van een certificaat slot. Vanzelfsprekend wordt de benzinetank losgekoppeld en apart opgeborgen. Zelfs dat heeft niet geholpen."

"Nu is het bootje met buitenboordmotor verdwenen en hebben we alleen de benzinetank nog. Wie heeft iets gezien, het bootje zien varen of ergens zien liggen. Hij kan richting Maassluis of het Westland zijn gegaan, maar ook richting Schipluiden of Delft. Als u gaat fietsen kom je hem misschien wel tegen. Informatie is van harte welkom op info@bommeer.nlof Info: Bert Otto 06-18612669.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden