Jaagpad langs de Vaart.
Jaagpad langs de Vaart. (Foto: )

Ingezonden: Wandelen met angst en beven langs de Vaart

  Nieuwsflits

Mevrouw Odijk schrijft in een ingezonden brief aan de redactie: 'Het pad langs de Vaart', elke dag loop ik mijn "rondje Vaart" en nog steeds in angst en beven!

Vlaardingen - "Ik heb verschillende malen contact gehad met de gemeente over het pad langs de Vaart. Langs de Holysingel en omstreken zijn 5 verzorgingshuizen en een groot aantal aanleunwoningen. Veel van die bewoners willen graag een rondje lopen met hun rollator. Het pad langs de Vaart (het Jaagpad) is te smal en te ongelijk voor een rollator."
"Dat dit in de originele toestand moet blijven, daar heb ik begrip voor. Op het fietspad word je van de sokken gereden. De gemeente zegt: "het heeft onze aandacht". Het jaar daarna vroeg ik: "Zetten jullie het op de begroting voor volgend jaar?" Toen werd beloofd dat binnenkort het fietspad wordt herzien en dat er een voetpad (o.a. voor die rollators) naast het fietspad komt. Ik blij! Elke dag loop ik mijn "rondje Vaart" en nog steeds in angst en beven! Ik zou zo graag willen dat er iets gedaan wordt voor al die oude mensen die toch zo nodig in beweging moeten blijven. Als ik dit nog eens mocht meemaken!!!

Weet u een oplossing?"

Met vriendelijke groet M. Odijk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden