Logo grootvlaardingen.nl


Ratatouille bestaat uit 15 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic.
Ratatouille bestaat uit 15 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic. (Foto: Linda van der Toorn)

Ratatouille zingt over helden

  Cultuur

Vlaardingen - Ratatouille staat 1, 2 en 3 juni met een compleet nieuw theaterconcert, getiteld Helden!, in de Harmonie-zaal van de Stadsgehoorzaal. Tijdens het theaterconcert zingen en vertellen de Ratatouillers over hun helden.

Muzikale helden, sporthelden, filmhelden, antihelden, alledaagse helden; ze passeren allemaal de revue. Ook de Vlaardingse held Dirk III, die 1000 jaar geleden de Slag bij Vlaardingen leidde, komt tijdens het concert voorbij. Dit allemaal in verschillende muziekstijlen, a-capella en met combo.

Kaarten

Kaarten voor de drie voorstellingen van Ratatouille zijn verkrijgbaar via de website van de Stadsgehoorzaal: www.stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/zanggroep-ratatouille. De kosten zijn 15,00 euro per kaart.

Ratatouille

Ratatouille bestaat uit 15 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic. De zanggroep zingt een gevarieerd repertoire, zowel a-capella als met combo. Na het winnen van 'De Slag om het Anker 2015' in het Deltahotel in Vlaardingen mocht Ratatouille het theaterseizoen in Vlaardingen openen.

Balk a capella

De lokaal bekende zanggroep werd verder derde bij het Balk a capella festival in Den Bosch, trad eerder op in een uitverkocht theater Walhalla in Rotterdam samen met de cabaretier Ernest Beuvink en in zomer 2017 was de zanggroep een goede derde bij een muziekfestival op Schiermonnikoog.

Kijk voor meer informatie over het Vlaardingse Ratatouille op de website: www.zanggroepratatouille.nl

Meer berichten
Shopbox