Foto: pr

Zomerterras presenteert 'Tennisbaan' met zes concerten en een speelweek voor kinderen

Het is gelukt, een coronaproof alternatief voor het jaarlijkse Zomerterras. In de openlucht op het tenniscomplex van het voormalige Unileverterrein zijn in het derde en laatste weekend van augustus concerten te beleven van o.a. Hans Dulfer, Kraak&Smaak en New Cool Collective. Van 24 t/m 28 augustus kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar zich uitleven in ZomerSpeelStad. 

Vlaardingen - Live At de Tennisbaan We misten het zo: live muziek! Nu kan het weer, in de sfeer van een gezellig openluchtterras, met lekkere drankjes en hapjes, vrolijke en snelle bediening, maar vooral knettergoede muziek! 

Van Hans Dulfer & Friends (22 aug.), New Cool Collective (23 aug.) Rootsiders (beste Europese Bob Marley Tribute) (28 aug.) Kraak&Smaak (29 aug.) en Zuco 103 (30 aug.). Vooraf aan elk concert geniet van je van een voorprogramma van veelbelovende talenten. Kaarten á € 15 koop je online op www.zomerterras.nl 

Uiteraard is alles conform de huidige RIVM-maatregelen. Daarom is er alleen online kaartverkoop en koop je een kaart voor jezelf (of twee, drie, vier personen als je tot hetzelfde huishouden behoort). Bij aankomst wordt je op een zitplaats gewezen, je wordt aan tafel bediend en iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar. Op zomerterras.nl lees je alle (corona)huisregels. 

ZomerSpeelStad Van jongs af aan krijgen de Vlaardingse kinderen een Zomerterras-opvoeding. Dus ook op de Tennisbaan is er ruimschoots aandacht voor de jeugd. ZomerSpeelStad is een terrein van 1800 m2 pret. Sport en spel, creatieve activiteiten en gave attracties waarop kinderen helemaal los kunnen gaan. Ouders en verzorgers zijn absoluut verboden, die gaan lekker wat anders doen. 

Kaarten à € 5 koop je online op www.zomerterras.nl en zijn geldig voor een ochtend (09:00 tot 12:30 uur) of een middag (13:30 – 17:00 uur). Bij toegang krijgen kinderen een bandje waar naam en telefoonnummer op wordt geschreven. Als er iets aan de hand is, worden ouders/verzorgers direct gebeld. Een strippenkaart zorgt ervoor dat kinderen bij alle activiteiten aan de beurt komen, natuurlijk onder bezielende begeleiding van onze medewerkers. 

Sinds de RIVM maatregelen voor evenementen op 1 juli zijn versoepeld, is er met man en macht gewerkt om dit project te realiseren. Omdat dit coronaproof alternatief veel kleinschaliger is dan het Zomerterras, is kaartverkoop onvermijdelijk om onze medewerkers en artiesten normaal te betalen. Als bezoeker draag je er dus ook direct aan bij dat Tennisbaan kan plaats vinden! Daarbij grote dank aan alle fondsen en sponsoren die op korte termijn hun steun en hulp toezegden. 

Locatie: het voormalige Unileverterrein De Tennisbaan is aan het einde van de Oliver van Noortlaan in Vlaardingen, vlakbij het Delta Hotel. Op termijn wordt dit een stoere en volwaardige stadswijk die de stad verbindt met de rivier. Met woningen, scholen, horeca, een sportaccommodatie, kantoren en dienstverlenende bedrijven. Op 

het terrein zijn er nu al tijdelijke bedrijfsruimtes beschikbaar; van atelierruimte tot ingericht laboratorium en van professionele bedrijfskeuken tot kant-en-klare kantoorruimte. Meer over de toekomst op www.toekomstunileverterrein.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden