Foto: José Roodenburg

Doe mee met Tai chi lessen in Vlaardingen

José Rodenburg is geboren en getogen in Vlaardingen. "Maar inmiddels woon ik alweer meer dan 20 jaar in een dorpje in Twente. Iedere maand kom ik voor familiebezoek naar Vlaardingen en dat combineer ik met het geven van tai chi lessen." 

Vlaardingen - Bij TouchFit geeft zij een keer per maand op zaterdagochtend om 9.00 uur een les voor de 'vroege vogels' en om 10.30 uur begint de tweede les. "Zaterdag 29 augustus geef ik weer twee lessen en kun je mee doen. Natuurlijk houden we rekening met de corona maatregelen."

Deelnemers kunnen meedoen met Qigong, een onderdeel van de Chinese bewegingsleer om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. "Het zijn rustige bewegingen, waarbij je al je gewrichten soepel houdt en waardoor je ontspant." 

Wil je weten hoe deze bewegingen eruitzien? Kijk dan op mijn site www.bloesem.me. "Op de site kan je ook zien wanneer de lessen gegeven worden. Ervaring is niet nodig en je kunt je per keer inschrijven."

Een paar keer per jaar is er een les op het strand van Monster. Deze lessen zijn door het geluid van de zee en het uitzicht extra fijn. "Op vrijdag 28 augustus is er weer zo’n strandles en daar kun je je nog voor aanmelden. We verzamelen bij TouchFit. 

"In de periode dat er binnen geen lessen gegeven konden worden heb ik tai chi lessen gegeven in ’t Hof. Ook deze lessen blijf ik in de toekomst geven. Al mijn lessen kondig ik aan in de agenda van Groot Vlaardingen en op mijn website: www.bloesem.me. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten of wil je je aanmelden, mail dan naar: joseroodenburg@gmail.com.| 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden