Foto: Dick Kattestaart

Dick Kattestaart exposeert in WZC Vaartland

Na een halfjaar uitstel, eindelijke een interessante nieuwe expositie in Woonzorgcentrum Vaartland. Dick Kattestaart vond na ontdekte na zijn pensionering zijn passie voor fotografie. Zijn werk is van 15 augustus tot 15 oktober te bewonderen in de vrij toegankelijke gangen van woonzorgcentrum Vaartland aan de Dillenburgsingel. 

Vlaardingen - Dick Kattestaart is geboren en getogen in Vlaardingen, maar woonde 22 jaar ‘aan de overkant’ in Rozenburg. Dick heeft na zijn pensionering zijn passie gevonden in het fotograferen en is daarom regelmatig te vinden met zijn camera in de buitenlucht..

Sinds 2011 bezig met digitale fotografie, voor die tijd al regelmatig met analoge fotografie in de weer. Een fotocursus en veel uitproberen bracht hem een eigen stijl waarbij hij zich prettig voel.

Zijn interesse is breed en varieert van architectuur tot landschappen en van industrieel tot autosport fotografie. Vanwege zijn woonplaats Rozenburg is het logisch dat hij zijn digitale tijdperk begon met foto’s van scheepvaart, offshore en industrie. Hij is gefascineerd van de enorme kraanschepen die vaak in Rozenburg te zien zijn, maar ook de kleinere schepen, te zien op de Nieuwe Maas en Waterweg, zijn vaak onderwerp. Later terug in Vlaardingen trok hij meer naar de fascinerende architectuur van Rotterdam. 

Mocht u zelf een van zijn werken aan de muur willen, neem contact op of kijk op www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Dican-fotografie/3808

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden