Foto:

KADE40 schenkt vakantiepakketen voor kinderen aan Voedselbank Vlaardingen

VLAARDINGEN - Om ervoor te zorgen dat ook in de zomervakantie alle kinderen creatief bezig kunnen zijn, schenkt KADE40 tasjes met daarin een samengesteld vakantiepakket aan de Voedselbank in Vlaardingen.
Dit initiatief wordt gesponsord door Rotary Vlaardingen en Rotary Vlaardingen 80 en is een initiatief van KADE40, Kinderkunstklas Schiedam (Stefanie Kampman docent KADE40) en Bibliotheek Schiedam.

In deze vakantiepakketen zitten 3 kunstlessen inclusief al het nodige materiaal, zo kan iedereen creatief bezig blijven tijdens de zomervakantie!
De tasjes zijn vanaf deze week op de halen bij de Voedselbank in Vlaardingen. Een van de lessen uit het vakantiepakket is bijvoorbeeld het maken van een mooie raamhanger geïnspireerd op de cirkelkunst van Wassily Kandinsky!

Barry Marré namens KADE40 vertelt “Ons doel is om zo veel mogelijke (jonge) Vlaardingers kennis te laten maken met kunst en cultuur. Juist in deze tijd zien wij hoe kunst verbindt, plezier brengt en soms ontzorgt.”

Wist je dat, wanneer er thuis geen geld is voor bijvoorbeeld dans- of schilderles het gemeentelijk Volwassenenfonds of het Jeugd Sport- en cultuurfonds de lessen kan betalen? Als je hier meer informatie over wil ontvangen kan er contact opgenomen worden met Barry Marré via barrymarre@kade40.nl

Oscar Hooymeijer vult aan “We kiezen er als Rotary clubs voor om regelmatig samen te werken op lokale projecten zodat we dan een grotere impact hebben op de maatschappelijke positie van onze jeugd. Naast de grotere evenementen op Sport en Cultuur hebben we een gezamenlijk Rotary Jeugd Fonds van 12.000 euro beschikbaar gesteld voor individuele bijdragen als aanvulling voor die gevallen waarbij de gemeentelijke bijdrage niet toereikend is.”

Namens KADE40, alle deelnemers en sponsoren wensen wij alle kinderen en hun ouders/verzorgers een hele fijne en creatieve zomer toe!

KADE40 is gesloten van 1 t/m 31 augustus i.v.m. de zomervakantie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden