Logo grootvlaardingen.nl


De leerlingen Roos Mostert (rechts) en Sedef Kisacik vermaakten zich uitstekend tijdens de Hollywooddisco. (Foto: Yvonne Bannink)
De leerlingen Roos Mostert (rechts) en Sedef Kisacik vermaakten zich uitstekend tijdens de Hollywooddisco. (Foto: Yvonne Bannink)

Discoshow Jan Ligthart in het teken van Hollywood

VLAARDINGEN – Afgelopen vrijdagavond stond op de Jan Ligthartschool de discoshow in het teken van Hollywood. Alles was er aan gedaan om de sfeer van het mondaine Hollywood op de school aan de Van Hogendorplaan voor de 360 leerlingen te creëren en dat lukte uitstekend.

De leerlingen werden door hun ouders afgezet bij de entree van school die niet te missen was door de hoge banners versierd met sterren. Daarna liepen de filmsterren via de rode loper, door gouden gordijnen de discoruimte in.

Rookmachine

Daar werden zij onthaald in een prachtig versierde glamour ruimte, met muziek, lichtshow en een rookmachine van de zingende-DJ. Een medewerker van dansstudio Demi Point zorgde voor een spetterende opwarmer, zodat de leerlingen van het begin tot het eind op de dansvloer bleven op de tonen van onder andere Macarena tot aan een breakdance uitvoering.

Met de versiering van gouden sterren, gordijnen en VIP linten, waanden de leerlingen zich werkelijk in Hollywood.

Persmoment

Zeker toen ze verkleed als filmster gefotografeerd werden voor een persmoment.

De leerlingen Roos Mostert en Sedef Kisacik vermaakten zich uitstekend op de disco in Hollywoodsfeer van de Jan Ligthartschool en gingen als echte artiesten samen schitterend op de foto.

Reageer als eerste
Meer berichten