Foto:

Dag groep 8...van De Singel

Deze week is het zover: de zomervakantie gaat van start! Ook voor leerlingen van groep 8 is het zover. Het einde van hun basisschoolperiode is een feit. Een bijzonder jaar voor de leerlingen; normaal gesproken is groep 8 al bijzonder, maar door de Coronacrisis werd het een heel ander jaar.

Vlaardingen - Voor de leerlingen van OBS de Singel werd het schoolkamp tot tweemaal toe gecanceld, ook het opvoeren van de eindmusical stond op losse schroeven vanwege de maatregelen. 

Feestweek

In de laatste schoolweek hebben ouders van de klas een feestdag georganiseerd waarbij de kinderen getrakteerd werden op een speurtocht, een expeditie Robinson belevenis en een disco. De rest van de week heeft de meester van de klas leuke en bijzondere uitjes georganiseerd waaronder waterfietsen en roeien bij Vlietzicht, klimmen en een vrije val van 20 meter trotseren in Rotterdam, lasergamen, glowgolfen en een afsluitende barbecue. De kinderen van groep 8 hebben een afscheidscadeau voor de school gekocht: een stoeptegel tegen pesten. De tegel heeft een mooi plekje gekregen voor de ingang van de school. 

Speelfilm!

Als spectaculaire afsluiting heeft groep 8 hun musical laten filmen door een professionele cameraman, waardoor een complete speelfilm is ontstaan. Deze film is afgelopen maandag door ouders en kinderen bekeken op groot formaat in bioscoop Euroscoop in Schiedam. Al met al toch nog een goede afsluiting van een heel bijzonder schooljaar! OBS de Singel wenst iedereen een fijne zomervakantie toe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden