Foto: MLADEN PIKULIC

Deelnemers gezocht voor meten vliegtuiggeluid Rotterdam The Hague Airport

Vlaardingen - De Provincie Zuid Holland onderzoekt op welke wijze bewoners uit de omgeving van Rotterdam The Hague Airport op een zinvolle manier betrokken kunnen worden bij het meten van vliegtuiggeluid. Een onderdeel van het onderzoek betreft de wijze waarop, en de rol waarin, burgers actief betrokken kunnen worden in het meten van geluid.


SPPS Consultants en DCMR Milieudienst Rijnmond voeren het onderzoek uit en zoeken deelnemers. Gezien de huidige corona-regels zal de consultatie gebeuren via een aantal video-bijeenkomsten, er kunnen maximaal tien personen per bijeenkomst deelnemen.

De digitale sessies vinden plaats op 16/07, 04/08, 05/08 en 20/08 om 10.00 uur, 16.00 uur en 19.30 uur. De deelnemers kunnen zelf een voorkeur opgeven. Een sessie duurt één uur, de inschrijving sluit vijf dagen voor de datum van de video-bijeenkomsten.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.dcmr.nl/onderwerpen/geluidmeetnet-omwonenden-rtha.html. Op deze pagina is tevens een filmpje te vinden met nadere informatie over dit onderzoek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden