Foto:

Open Middag Stadslandbouw van Ruytenburch op 27 juni

Stadslandbouw Ruytenburch start weer met open akker, open kas en kindertuin in Vlaardingen. Kom zaterdag een kijkje nemen bij de open middag.

Vlaardingen - De eerste keer is zaterdag 27 juni van 14.00u -16.00u op 3 verschillende locaties. "In juni verkopen we gekweekte plantjes, bloemzaden van eigen akker en bij de kas koffie/thee met iets lekkers voor een klein prijsje. Bovendien organiseren we een leuke kinderworkshop.

Kindertuinen & kas aan de Hofsingel 82-84: Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren we een kinderworkshop Vogelverschrikker en Ketting van kroondoppen maken. Een leuke manier om de kindertuinen aan te kleden en de vogels op gepaste afstand te houden.

Aanmelden:

Er is plaats voor maximaal 10 kinderen.Opgeven van tevoren is noodzakelijk : mail naam en leeftijd naar: info@stadslandbouwvanruytenburch.nl en u krijgt een bevestiging bij voldoende plaats.

Deelname is gratis. De start is om 14.15 uur. Geef uw kind wat oude kleding mee om de pop aan te kleden; kroondoppen ook zeer welkom. Er zijn nu nog geen bloemen of groenten te koop, maar vanaf volgende maand zijn er bloemen, groenten en hapjes verzorgd door de vrijwilligers van Maaltijd op Maandag.

U bent van harte welkom bij

AKKER: Westlandseweg 250 ( plantjes + zaden verkoop)

KINDERTUINEN & KAS : Hofsingel 82-84 ( koffie/thee, workshop , plantjes + zadenverkoop)

KINDERTUINEN HOLY: Lemsterhoeve, HOLY Noord, naast terrein Scouting ( plantjes + zadenverkoop)

Voor elke bezoeker hebben we een zakje bloemenmengsel Vlinder & Bijen klaarliggen. Zo maken we Vlaardingen nog groener met elkaar. Volgende data dit seizoen zijn telkens de zaterdag:25 juli (niet Holy), 29 augustus en 26 september (niet Holy)

"Vindt u het leuk vrijwilliger bij de Stadslandbouw te worden en groente te (leren) kweken of bloemen? Volgend jaar mee te doen met het begeleiden van de kindertuinen? Af en toe vers geplukte bloemen en/of zelf verbouwde groente te kopen? Vraag naar onze informatiekaart. Wij vragen u  gepast te betalen en onze aanwijzingen met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het Corona-virus te respecteren."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden