Het JD1 fusieteam van VMHC Pollux en MHV Evergreen.
Het JD1 fusieteam van VMHC Pollux en MHV Evergreen. (Foto: )

Pollux en Evergreen slaan handen ineen

Vlaardingen – Met ingang van het nieuwe seizoen neemt een uniek combinatieteam, bestaande uit jongens van zowel VMHC Pollux als MHV Evergreen deel aan de hockeycompetitie. Dit fusieteam bestaat uit 13 jongens van 10-11 jaar uit Vlaardingen en Maassluis.

“Bij Pollux waren onvoldoende jongens aanwezig om een volwaardig team in te kunnen schrijven. We hebben daarom contact gezocht met Evergreen waar we eenzelfde situatie aantroffen. Samen hebben we snel de handen ineengeslagen en we zijn blij en trots dat we dit gecombineerde JD1 team straks kunnen laten schitteren in de aankomende hockeycompetitie", aldus Astrid van der Staaij, TC-voorzitter van VMHC Pollux.

Astrid van der Staaij: “De jongens trainen samen door tot en met 15 juli en krijgen via Pollux een gesponsord trainingspak. Bij zowel Pollux als Evergreen gaan we meer focus leggen op de jongens hockeylijn. Hockey is een stoere en leuke sport voor jongens en bij Pollux en Evergreen wordt er op goed niveau getraind en gespeeld. Fun & Groei zijn onze pijlers en dat willen we als echte familieclubs graag vasthouden."

Interesse om mee te trainen/spelen? 
Meld je aan voor een proeftraining via: ledenadministratie@vmhc-pollux.nl of jongstejeugd@mhv-evergreen.nl. Meetrainen bij VMHC Pollux kan nog tot en met 15 juli 2020.

Bij MHV Evergreen is er elke zaterdag van 11.00 – 12.30 uur een hockeyclinic voor kinderen tot en met 13 jaar (leden en niet-leden). Aanmelden hiervoor kan eveneens via jongstejeugd@mhv-evergreen.nl

Dit bericht is ingezonden via de website en staat klaar voor de krant en online. Ook een bericht inzenden? Klik dan hier

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden