Foto:

Asieldier in de spotlight: Mambo

Deze week staat Mambo in de spotlight. Dit beestje, met guitig koppie, houdt vooral van eten, maar ook kroelen en borstelen. 

"Mambo wat ben je leuk! Met je grappige koppie maak je mensen al snel aan het lachen. Als we met je gaan wandelen dan geniet je van elk moment en kijk je regelmatig even of er nog iemand aan de andere kant van de lijn loopt. Ook lust je dan wel heel graag een lekker beloningskoekje, daarvoor ga je erg netjes zitten. Je bent sowieso dol op eten en dat snappen we helemaal. Er is namelijk een hele poos geweest dat je veel te weinig eten kreeg. Hierdoor werd je ontzettend mager maar gelukkig werden jij en je huisgenootjes gered uit die situatie. Je bent nog niet helemaal op het goede gewicht maar dat komt wel goed. Voorlopig krijg je bij ons lekker 3 keer per dag te eten."

"Je vindt het heerlijk om te kroelen en geborsteld te worden. Spelen met een bal doe je ook erg graag, alleen geef je hem dan niet zo graag meer terug. Dat doe je alleen als er iets heel lekkers tegenover staat dus dat is wel een aandachtspuntje. Jouw toekomstige baasjes zijn dol op Amerikaanse bulldoggen en zien het helemaal zitten om jou in hun leven te verwelkomen. Je bent pas 5 jaar dus hebt nog heel wat fijne jaren tegoed. Bij deze baasjes word je onderdeel van het gezin en kom je helemaal niks tekort, dat is beloofd! We weten niet of je gewend ben om alleen thuis te zijn, maar we denken dat je dat best kan als je tijd genoeg krijgt om daaraan te wennen."


KENNISMAKEN MET DEZE HOND? Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak. Stuur ons een mailtje met je contactgegevens (incl telefoonnummer), informatie over de gezinssamenstelling, woon- en werksituatie, ervaring met honden en eventuele andere huisdieren. Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden