Joke Meijer mocht in het praatprogramma Op1 afgelopen vrijdagavond op haar keyboard Nederland laten horen waarom zij op Instagram 35000 volgers heeft. Foto: NPO/Peter Spek
Joke Meijer mocht in het praatprogramma Op1 afgelopen vrijdagavond op haar keyboard Nederland laten horen waarom zij op Instagram 35000 volgers heeft. Foto: NPO/Peter Spek (Foto: )

Joke Meijer verovert The Best Social Award

De Vlaardingse Joke Meijer speelde op haar keyboard al de sterren van de hemel, maar niet voor volle theaterzalen, maar vanuit haar woonkamer en te volgen op Instagram. En dat heeft zij geweten. Inmiddels heeft de Vlaardingse 35 duizend volgers, reden genoeg om Joke Meijer te honoreren met The Best Social Award voor Beste Thuisblijfcontent.

Door Peter Spek

VLAARDINGEN - En het succes bleef niet beperkt tot de huiskamer van Joke Meijer. Afgelopen vrijdagavond, nadat zij even eerder op de dag hoorde dat zij The Best Social Award voor Beste Thuiscontent mocht ontvangen, zat de zeventigjarige heel zelfverzekerd in het tv-programma Op1 om te vertellen hoe blij zij was met deze onderscheiding. Ook mocht de Vlaardingse, als afsluiting een nummer op haar keyboard spelen en zij koos voor Paloma Blanca van George Baker, het repertoire dat Joke Meijer bij uitstek speelt voor al haar fans op Instagram. 900 duizend kijkers hoorde het verhaal van de internetster, die na het overlijden van haar man niet in een zwart gat wilde vallen en haar oude hobby oppakte. Haar zoon kwam op het idee om dit op Instagram te zetten. “Het is jammer dat mijn man dit niet heeft kunnen meemaken", liet Joke Meijer weten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden