Foodtruckfestival in Vlaardingen vanaf maandag op de Buitenplaats.
Foodtruckfestival in Vlaardingen vanaf maandag op de Buitenplaats. (Foto: )

RIVM-proof alternatief Foodtruck festival in Vlaardingen

Al meerdere jaren achter elkaar strijkt in het voorjaar en de zomer het lekkerste reizende festival TOOST neer in Vlaardingen. Helaas gooide COVID19 dit jaar roet in het eten. Maar de mensen achter TOOST zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en komen nu met een alternatief RIVM-proof foodtruckfestival. Want wie heeft er nu geen zin in een gezellige buitenpicknick?

Vlaardingen - Vanaf maandag 1 juni, op de eerste dag dat de terrassen weer open mogen, ontvouwt zich een enorm Foodtruck terras midden in de natuur van de Buitenplaats in Vlaardingen. Midden in de natuur staan in een gezellige setting tafels over het gehele terrein verspreid. Kies met jouw gezelschap zelf je plekje in het bos of de boomgaard, of duik lekker met je blote voeten het zandterras op. Er is voldoende plek om met meerdere personen of gezelschappen (op gepaste afstand) bij elkaar te gaan zitten.

Vanuit 7 Foodtrucks worden de heerlijkste gerechten bereid met op de achtergrond de zomerse deuntjes van Mister Waggy. En je drankjes? Die neem je zelf mee! "Bring your Own" in een toffe koelbox! Voorafgaand reserveer je online je datum en tijdslot en koop je direct je munten die je bij de foodtrucks kunt inleveren voor een gerecht. Op www.foodtruckterras.nl vind je alle informatie.

“Veilig op afstand, maar toch het gevoel van een festival nu de terrassen weer open mogen? Dat moet kunnen!” dachten Eskar, Tim en Kris, de mannen achter het succesvolle reizende foodtruckfestival TOOST. “Het was even schrikken toen half maart alle evenementen werden afgelast. Maar wij houden er niet van om bij de pakken neer te gaan zitten. Toen duidelijk werd dat per 1 juni de terrassen weer open mogen, zijn we direct tot actie overgegaan. Wat mag volgens de richtlijnen van het RIVM en wat willen wij de mensen bieden? Daar is nu het grootste én meest idyllische terras van Zuid-Holland het resultaat van!”

Foodtruck Terras 

DATA & TIJDSLOTTEN

maandag 1 juni, 14:00 – 17:00 & 18:00 – 21:00

vrijdag 5 juni, 15:00 – 18:00 & 19:00 – 22:00

zaterdag 6 juni, 15:00 – 18:00 & 19:00 – 22:00

zondag 7 juni, 14:00 – 17:00 & 18:00 – 21:00

LOCATIE: Buitenplaats Vlaardingen

TOEGANG: € 5,-, kinderen vanaf 4 jaar € 3,-. 

Via www.foodtruckterras.nl reserveer je vooraf je datum en tijdslot en koop je je muntjes voor de gerechten.

Let op! Op het terrein worden geen drankjes verkocht! Die mag je zelf meenemen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden