Logo grootvlaardingen.nl


Vorig jaar hebben we een kleinschalige Burendag gehouden en willen het dit jaar groter aanpakken.
Vorig jaar hebben we een kleinschalige Burendag gehouden en willen het dit jaar groter aanpakken.

Vossiusstraat wil groter uitpakken met Burendag

In de Vossiusstraat willen de bewoners het dit jaar goed aanpakken met Burendag. Daarom hebben bewoners een crowdfundingsactie opgezet om geld in te zamelen voor een leuk feest met zijn allen.

VLAARDINGEN - Christiaan Laan heeft er nu al zin in. "We vieren Burendag op 23 september op het parkeerterrein van de Vossiusstraat van 12.00 uur tot 20.00 uur. We willen graag optredens van lokale artiesten, een springkussen voor de kleine kinderen en sport en spel activiteiten.

Buurtbarbecue

Voor de oudere bewoners van de Westwijk komt het shantykoor, zij kunnen dan genieten van muziek uit hun tijd met een bakkie koffie en wat lekkers. We sluiten de dag af met een buurtbarbecue. Het geld dat overblijft gaat naar kledingbank Komt wel Goed.

Vorig jaar hebben we een kleinschalige Burendag gehouden en nu willen we het groter aanpakken, meldt Christiaan verder. "Toen heeft iedereen zelf eten en drinken meegenomen en het was gezellig. We willen geen entreegeld vragen, anders vallen bepaalde kinderen buiten de boot. Burendag is voor de buurt en niet voor een select gezelschap. Daaarom ben ik een crowfundingsactie gestart om zoveel mogelijk geld op te halen en de kosten flink te drukken."

Help mee!

Wie het feestje in de Vossiusstraat wil sponsoren kan dit doen via www.doneeractie.nl/burendag-2017/-915 of mail naar christiaanlaan@outlook.com .

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten