Leon en Gerda de Graaf vieren het dertig jubileum van hun modewinkel met aantrekkelijke kortingen. Foto: Peter Spek
Leon en Gerda de Graaf vieren het dertig jubileum van hun modewinkel met aantrekkelijke kortingen. Foto: Peter Spek (Foto: )

Vlotte casual kleding bij Leon Mode

Leon en Gerda de Graaf hadden graag een feestje willen vieren bij het dertig jarig bestaan van hun modewinkel Leon Mode in de Fransenstraat, maar de coronacrisis gooide roet in het eten.

Door Peter Spek

VLAARDINGEN – “Maar onze grote vaste klantenkring profiteert toch van dit jubileum, dat wij deze maanden vieren, omdat wij kortingen aanbieden van tien tot dertig procent”, zegt Gerda de Graaf. Het was even schrikken half maart, toen Nederland in een intelligente lockdown ging. “Onze omzet daalde tot bijna het nulpunt, maar ik moet zeggen, dat de klanten weer komen. De afgelopen twee weken is de verkoop weer goed aangetrokken.” Leon en Gerda de Graaf namen de zaak in 1990 over. “Vanaf de nieuwbouw is in dit pand een modewinkel gevestigd een vertrouwd beeld voor de Vlaardingers en wij hebben dit in de afgelopen dertig jaar verder uitgebouwd met vooral kwaliteit en dienstbaarheid te leveren aan onze klanten en dat wordt zeer gewaardeerd.” In de modewereld is er de laatste jaren veel veranderd. “Waren wij eerst gespecialiseerd in vooral confectie, nu is het vooral vlotte casual kleding en de laatste tijd ook mode voor de vrouw”, zegt Gerda de Graaf niet zonder trots.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden