Visualisatie verdiepte toerit en inrit Hollandtunnel.
Visualisatie verdiepte toerit en inrit Hollandtunnel. (Foto: )

Online informatieavond over bouw Hollandtunnel op 27 mei

Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren op woensdag 27 mei van 19:00 tot 21:00 een online informatieavond over de voortgang van de aanleg van de Blankenburgverbinding.

Omdat de informatieavond vanwege de coronamaatregelen niet op locatie kan plaatsvinden, gebeurt dat nu digitaal via een webinar. Geïnteresseerden kunnen dit thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.blankenburgverbinding.nl.

Start bouw Hollandtunnel

Op 15 juni gaat de bouw van de Hollandtunnel en de verdiepte toerit langs de Krabbeplas in Vlaardingen van start. Over de bouwwerkzaamheden, de planning en de hinder wordt verteld tijdens de online bijeenkomst. Ook komt de voortgang van bouw van de Maasdeltatunnel en de planning voor de verbreding van de A20 aan bod. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen vragen stellen. 

Datum: Woensdag 27 mei 2020

Tijd: 19.00 en 21.00 uur

Locatie: Online

Aanmelden: Via de aanmeldbutton op  www.blankenburgverbinding.nl.

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vind u op www.blankenburgverbinding.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden