Foto:

Fightteam Vlaardingen en CION slaan handen ineen

Op het veld van CION schoppen de sporters niet tegen een bal maar tegen een stootkussen! Het zijn pittige tijden voor sportscholen, er is geen sportschool te vinden die niet te maken krijgt met vele opzeggingen. Voor de kleine ondernemers is het lastig om de spreekwoordelijke klappen op te vangen. 

Vlaardingen - Ernst Moerkerken (Fightteam Vlaardingen): “Er is een regeling vanuit de overheid voor een beetje financiële steun, maar die is lang niet toereikend om overeind te blijven. Daarnaast is het maar de vraag of je daar wel of niet voor in aanmerking komt als sportschool."

Trouwe leden
"We zijn vooral afhankelijk van trouwe leden die ondanks de crisis toch lid blijven. Gelukkig hebben we er daar nog een hele hoop van! Desondanks proberen we positief te blijven en zien we uiteindelijk waar het schip strand.”

Doordat volgens onze regering kinderen weer konden gaan sporten, en het in Vlaardingen aan de 3de Industriestraat gelegen Fightteam Vlaardingen geen eigen buiten locatie tot haar beschikking had, werden er al snel contacten gelegd tussen Fightteam Vlaardingen en voetbalvereniging CION. CION stelde haar accommodatie met liefde beschikbaar met als resultaat blije gezichten bij de jeugd t/m 12 jaar die weer hun ei kwijt konden in hun geliefde sport.

Ernst Moerkerken (Fightteam Vlaardingen): “Na een lange periode van niet kunnen trainen mag de jeugd t/m 12 jaar eindelijk weer kickboksen. In overleg met CION hebben we een perfecte locatie buiten waar de jeugd zich lekker in het zweet kan werken. We zijn zeer verheugd dat CION gelijk met ons mee wilde denken en ons een kans geeft om iets te kunnen doen. Natuurlijk is het even wennen buiten en dat de ouders niet toe mogen kijken, maar we zijn blij dat we in ieder geval iets kunnen doen.“

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden