Foto: PaulMeuldijk

'Even dichtbij haar'

Vlaardingen -  Dinsdag (vandaag) viert Janny Eigenraam-de Bruijn haar 90e verjaardag. "Dit vieren we met elkaar op een bijzondere manier", laat dochter Joke Beswerda-Eigenraam weten. "We hebben gevraagd aan vrienden en familie van onze moeder en van ons of zij een felicitatie kaartje willen sturen. En dat niet alleen, 's morgens kwam er een draaiorgel spelen voor onze moeder en bewoners van Vaartland."

Hoogwerker
's Middags was er een hoogwerker, kosteloos ter beschikking gesteld door BAC hoogwerker verhuur, op de parkeerplaats. "Zo konden wij weer even dichtbij haar zijn!"

"Onze moeder is geboren en getogen in Vlaardingen. In de 2e Maasbosstraat 28 is zij geboren. Een paar jaar later in dezelfde straat verhuisde het gezin naar 48. Zij is de jongste uit het gezin. Samen met haar ouders en haar broer Dick is zij opgegroeid. In 1953 is zij getrouwd met Cees Eigenraam. Samen kregen ze 4 kinderen. Cees is in 2012 overleden. Wij, kinderen en (achter)kleinkinderen wilden van deze dag iets bijzonders maken voor onze lieve moeder waar wij veel van houden. En dat is gelukt!", besluit Joke.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden