Sinterklaas
Sinterklaas (Foto: CJV)

Sinterklaas doet oproep aan alle Vlaardingse kinderen

Sinterklaas doet een oproep aan alle Vlaardingse kinderen: ‘Maak een mooie tekening of kaartje voor de ouderen’. De 5 kinderen met allerleukste inzending worden uitgenodigd om Sinterklaas bij de intocht op 14 november als allereerst een handje geven. Foto’s van de tekeningen en kaartjes kunnen ingeleverd worden op: https://cjvvlaardingen.nl/oproep-sint/ of door de brievenbus gedaan worden bij CJV.

"Wij gaan dan zorgen dan dat deze bij terecht komt bij de ouderen. Door de Coronacrisis mogen de ouderen in tehuizen geen bezoek meer ontvangen en worden zij geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven. Sinterklaas is zelf ook niet meer de jongste en weet precies hoe dit voelt. Liefdes Piet en Schilder Piet maken vaak een mooie tekening voor hem, daar vrolijkt hij zo van op. Daarom roept hij de Vlaardingse kinderen op om ook goed voor de ouderen te zorgen en een prachtige tekening of kaartje te maken voor hen te maken."


Lieve kinderen,

Wat gebeurt er veel in de wereld. In deze tijd moeten wij goed voor elkaar zorgen en extra lief zij voor elkaar. Sinterklaas weet dat als geen ander, want hij is ook de jongste niet meer. Ik moet ook héél goed om mijn eigen gezondheid letten. Meet Piet heeft een cirkel van 1,5 meter om mijn kamer heen getekend en Desinfectie Piet controleert of iedereen zijn handen wel goed wast.

Wat mijn dag zo ontzettend opvrolijkt zijn de lieve kaartjes en mooie tekeningen die pieten voor mij maken. De mooiste vind ik toch wel van Liefdes Piet en Schilder Piet, ik kijk hier de hele week naar uit. Oudere mensen, zoals ik, worden zóó gelukkig van een leuk berichtje. Daarom wil ik jullie vragen om een prachtige tekening of kaartje te maken voor de ouderen in Vlaardingen. Als deze klaar is maak je er een foto van en lever je deze in op: https://cjvvlaardingen.nl/oproep-sint/ , of doe je deze door de brievenbus bij CJV.

CJV zorgt dat jouw berichtje bij de ouderen aankomt. De 5 kinderen met de mooiste, leukste en meest creatieve inzendingen ga ik persoonlijk bedanken tijdens de Intocht in Vlaardingen op 14 november. Als ik van de boot stap, mogen deze kinderen mij als allereerst een handje komen geven. Dat is toch wel een hele eer!

Dus doe je best en laat mij zien wat jullie hebben gemaakt. Sint en de Pieten maken het goed in Spanje, heel af en toe kunnen we genieten van het zonnetje. Als iedereen zich netjes aan de regels blijft houden, weet ik zeker dat wij op 14 november weer met alle Pieten de haven in komen varen.

Groetjes,

Sinterklaas.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden