Foto:

Dier in de spotlight: Kismo

Kismo is een flinke gezellige gecastreerde reu van 7 jaar oud. Met hem in huis wordt het een stuk gezelliger, want hij is altijd vrolijk. Ook zal je je kopjes van de salontafel moeten houden want zijn staart zwiept vrolijk met zijn stevige bibs mee.

Vlaardingen - Hij zoekt actieve baasjes die veel met hem gaan wandelen. Thuis is hij de rust zelve en is lekker lui, hij kan dan ook prima alleen thuis zijn. Kismo valt niet uit naar andere honden aan de lijn en heeft in de tijd dat hij bij ons verblijft aardig wat training gehad. Dat maakt dat hij goed luistert en dat is wel zo fijn voor zijn nieuwe baasjes. Ondanks dat hij niet uitvalt kan Kismo niet los met andere honden, hiermee moet verantwoordelijk omgegaan worden. Het is een heerlijke hond die bij een zelfverzekerde eigenaar als een lammetje is. Ben je wat onzeker of heb je weinig inzicht in gedrag, dan zal hij je uit gaan proberen. Dat maakt hem niet geschikt voor een gezin met kleine kinderen. We zoeken daarom een baasje met ervaring, die op zoek is naar een maatje en verder. Denk je dat deze jongen goed bij je past? Laat het ons dan weten!

KENNISMAKEN MET DEZE HOND? Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak. Stuur ons een mailtje met je contactgegevens, informatie over de gezinssamenstelling, woon- en werksituatie en eventuele andere huisdieren. Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl
Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden