Logo grootvlaardingen.nl


Om goed voorbereid te zijn op de bevalling, zijn er gratis voorlichtingsavonden zie voor de eerstvolgende avond: www.vlietlandziekenhuis.nl en www.sfg.nl. 
Om goed voorbereid te zijn op de bevalling, zijn er gratis voorlichtingsavonden zie voor de eerstvolgende avond: www.vlietlandziekenhuis.nl en www.sfg.nl. 

Bevallen kan heel 2017 nog in het Franciscus Vlietland

REGIO - Heel 2017 kunnen vrouwen bevallen in Franciscus Vlietland onder begeleiding van de eigen verloskundige, benadrukt het ziekenhuis. "Onze klinisch verloskundigen en gynaecologen begeleiden de zwangere en haar partner op de polikliniek én tijdens de bevalling als daar een medische indicatie voor is."

Tijdens de zwangerschap kan men op één van de vijf locaties van Franciscus & Vlietland (Schiedam, Maassluis, Hoogvliet, Rotterdam en Berkel) terecht voor begeleiding.

Partner welkom

"Onze klinisch verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen en verpleegkundigen bieden de beste zorg. Mocht het tijdens de bevalling in ons ziekenhuis met een eigen verloskundige noodzakelijk zijn, dan zijn onze deskundigen beschikbaar."

"Voor, tijdens en na de bevalling hebben we voor de partner natuurlijk ook veel aandacht. Of het nu gaat om aanwezig zijn bij de bevalling, keizersnede of blijven slapen na de bevalling, je partner is welkom. Als het goed gaat met de baby na de bevalling, dan wordt de baby direct bij de moeder op de borst gelegd, zowel bij een gewone bevalling als bij een keizersnede (Gentle Sectio).

Opa's en oma's

Nog een paar dagen in het ziekenhuis verblijven na de bevalling of keizersnede kan ook op de Kraamafdeling in een sfeervolle comfortkamer. Er is deskundige ondersteuning door verpleegkundigen en/of kraamverzorgenden. Daarnaast adviseren lactatiekundigen moeders over borstvoeding. Heeft alleen het kindje nog extra zorg nodig? Dan kan de moeder gebruik maken van onze low care kamers waar kraamzorgorganisaties voor goede zorg zorgen. Natuurlijk zijn de partner en trotse opa's en oma's welkom."

Op zijn vroegst in 2018 worden de bevallingen verplaatst van Franciscus Vlietland in Schiedam naar Rotterdam. "Wanneer exacte data bekend zijn wordt dit meteen gedeeld."

www.vlietlandziekenhuis.nl/bevallen

Reageer als eerste
Meer berichten