Stadsgehoorzaal.
Stadsgehoorzaal.

Stadsgehoorzaal gaat op zoek naar nieuwe data

Voor de Stadsgehoorzaal betekenen de nieuwe maatregelen dat alle evenementen tot en met in elk geval tot en met 6 april worden afgelast.

Vlaardingen - Dit betreft in ieder geval de volgende voorstellingen:
De voorstelling van Nienke Plas van zaterdag 14 maart was de eerste voorstelling die geen doorgang kon vinden en ook de voorstelling Enkele reis op zondag 15 maart ging niet door. Daarna komen ook de volgende voorstellingen en concerten te vervallen op woensdag 18 maart 'De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen, een voorstelling voor kinderen vanaf 5+. Op vrijdag 20 maart de voorstelling Enge Buren. Op zaterdag 21 maart concert van Og3ne. Op woensdag 25 maart de voorstelling van Kiki Schippers.

Op donderdag 26 maart de bijzondere voorstelling Tour de Legend met Thomas Dekker. Op vrijdag 27 maart The Bootleg Sixties, Ook op vrijdag 27 maart Talk of the Town. Op zaterdag 28 maart Danny Vera. Op zondag 29 maart het Stadsterras en op zondag 29 maart de voorstelling Lejo (3+).

Verplaatsen

De stadsgehoorzaal doet zijn uiterste best deze voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum. "We hopen onze bezoekers via de website (en kaartkopers per mail) zo spoedig mogelijk te informeren over de verdere gang van zaken. 

Mocht verplaatsing niet mogelijk blijken, dan worden bezoekers uiteraard geïnformeerd over de verdere afhandeling van de kaarten. Wegens de drukte verzoeken de medewerkers van de stadsgehoorzaal verdere berichtgeving rustig af te wachten en zo min mogelijk telefonisch contact op te nemen. "Onze dank is groot!" Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaal.nl.

Meer berichten