Stadsgehoorzaal
Stadsgehoorzaal (Foto: )

Theatertips

Klassiek op zondag

Geniet tijdens de tweede editie uit de reeks van de prachtigste muziekstukken door de Braziliaanse pianist Luìs Rabello. Met zijn fenomenale techniek zal hij temperamentvolle stukken van Zuid-Amerikaanse componisten en eigen werk ten gehore brengen.

De voorstelling is op zondag 1 maart en begint om 15.00 uur. Kaarten kosten €20,00 per persoon inclusief hapje en drankje.

Sven Ratzke

Met zijn show Starman bewees Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers te zijn. In Where are we now laat hij nu een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Ratzke, zanger en entertainer, neemt je mee door het haast absurdistische universum van Bowie dat tussen fantasie en werkelijkheid balanceert.

De voorstelling is op donderdag 12 maart en begint om 20:30 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten €21,50 per persoon inclusief consumptie.

Kiki Schippers

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: Kiki Schippers. Winnaar van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en nét-niet-winnaar van de Slimste Mens, verovert met haar liedjes ieder publiek! Verrassend, ontroerend en muzikaal fileert ze de zoektocht naar houvast wanneer alle grond onder je vandaan valt. WAAR je dan naartoe gaat?

De voorstelling is op woensdag 25 maart en begint om 20:30 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten €19,00 per persoon inclusief consumptie.

Voor meer informatie over deze en andere voorstellingen kijk op www.stadsgehoorzaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden