Valentijns lezersactie
Valentijns lezersactie (Foto: )

Valentijns lezersactie: 2e kaart gratis bij de Stadsgehoorzaal

Aanstaande vrijdag is het Valentijnsdag en ook de redactie van het Groot Vlaardingen toont graag haar waardering aan de duizenden trouwe lezers van de krant en de online berichten. In samenwerking met de Stadsgehoorzaal is er daarom een exclusieve lezersactie opgezet. Met de promotiecode die u onderaan dit artikel vindt, krijgt u namelijk het 2e kaartje gratis voor het humoristische en spannende toneelstuk 'Cocktails' en het knallende meezingconcert 'Zingen Met Hollands Mooiste'.

Vlaardingen - Cocktails - Zaterdag 15 februari, 20:15 uur: Vijf bekende acteurs (Matteo van der Grijn, Vincent Croiset, Tijn Docter, Xander van Vledder en David Lucieer) brengen de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling Wijn. Vijf vrienden brengen een fantastisch avond door op het strand: Tenen in het zand en een Mojito of Margarita in de hand. Plots neemt hun leven echter een onverwachte en ingrijpende wending, die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Zingen Met Hollands Mooiste - Zondag 16 februari, 15:00 uur: Stiekem was vroeger alles mooier: de tijd van de schillenboer, de tijd dat je 2 weken lang moest wachten voordat de postbode de brief van je liefje bezorgde. De tijd van de openbare telefooncellen, de colporteurs, het kattenkwaad dat je uithaalde en de kuilen in de weg die hobbels zijn geworden. Voor één middag kan iedereen weer even terug naar die tijd van weleer, aan de hand van vele, nog niet vervlogen, muzikale herinneringen. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen met de band en artiesten op het podium, met alom geliefde nummers van o.a. Wim Sonneveld, Toon Hermans, Toontje Lager en André Hazes.

Hoe bestel ik mijn kaartje?
Met de promotiecode 'ACTIEGROOTVLAARDINGEN' kunt u via www.stadsgehoorzaal.nl de lezersprijs zichtbaar maken op de bestelpagina en uw cadeau (tweede kaart gratis) verzilveren. Lukt het niet? Dan helpt de Stadsgehoorzaal u graag telefonisch verder via 010 434 05 00, of aan de theaterkassa aan de Schiedamseweg 51.

Meer berichten