Kort nieuws

Hulp belasting Vlaardingen

Vlaardingen - Ook dit jaar zitten er in maart weer invullers klaar om voor de FNV leden de aangifte inkomstenbelasting deskundig in te vullen. Geïnteresseerden kunnen via internet een afspraak maken op www.afspraakmakenfnv.nl., of kom op woensdag 12 februari persoonlijk langs om een afspraak te maken in het Kerkcentrum Holy, Reigerlaan 47 in Vlaardingen. Daar zit het team tussen 9.30 – 11.30 uur en 19.00 – 20.00 uur klaar. LET OP: Breng een recent betalingsbewijs van het lidmaatschap en het lidmaatschapskaart mee. Zonder, is er geen mogelijkheid tot het maken van een afspraak.

Dikke dames schilderen

Vlaardingen - Goede voornemens om het nieuwe jaar creatief in te gaan én zin in een gezellige schilderworkshop? Geef je op voor de dikke dames/ vrolijke dieren schilderworkshop bij Atie Keizerwaard op zaterdagmiddag 25 januari om 14.00 uur in haar atelier aan de Hoogstraat 37 in Vlaardingen.

Schilderervaring is niet nodig, je gaat gegarandeerd met een leuk schilderij naar huis. Deelname kost €25 per persoon inclusief schilderdoek van 30x40cm, gebruik van materiaal en drankjes. Aanmelden: stuur je gegevens naar atiekeizerwaard@hotmail.com of bel naar 06-17182808. Voor meer informatie over overige data van workshops, wekelijkse schilderlessen of een schildervakantie in Nederland of Spanje kijk dan op haar website www.atiekeizerwaard.nl.

Wandeling stadsgedichten

Vlaardingen - In aanloop naar de nationale Poëzieweek slaan de stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen de handen ineen met voormalig Vlaardingse Stadsdichter Marjoleine van Aperen. Op zaterdag 25 januari organiseren zij de Vlaardingse Stadsgedichtenwandeling. De historische verhalen worden afgewisseld met toepasselijke gedichten. De wandeling start om 14.00 uur bij de Grote Kerk op de Markt, en eindigt daar weer rond 16.00 uur. Deelname aan deze bijzondere wandeling kost € 2,50. Deelnemers met een Rotterdampas of Vrijwilligerspas ontvangen, op vertoon daarvan, een korting van 50%. Meer informatie over deze en andere activiteiten van ServiceTeam Vlaardingen: www.serviceteam-vlaardingen.nl.

Meer berichten