De crew en cast van Alice in Wonderland
De crew en cast van Alice in Wonderland (Foto: Sebastiaan van den Berg)

Stadsgehoorzaal omgetoverd tot Wonderland!

Inmiddels is het een week geleden dat met de hulp van ruim 50 mensen de voorstelling Alice in Wonderland tot stand kwam. En met succes! Met drie bomvolle zalen was de show volledig uitverkocht.

Vlaardingen - Het laatste weekend van de kerstvakantie toverde De Stadsgehoorzaal Vlaardingen om tot Wonderland. Waar het gemene wezen JubJub heerste en Alice Wonderland moest redden van het kwaad. Maar ook met een knettergek theefeest vol moppen, K3: de drie koninginnen, ratten, muizen en een rokende rups. Alle bekende Wonderland-figuren kwamen tijdens de twee uur durende show voorbij. De familievoorstelling die in een modern jasje werd gestoken, werd geïnspireerd op de wereldberoemde verhalen van Lewis Carroll. Ook Lewis was te zien tijdens de voorstelling, als verteller van het verhaal. Het bijzondere van deze voorstelling was een afwisselende cast: met de jongste deelneemster van 6 jaar oud, en de oudste van 28.

Boost

De voorstelling werd gemaakt met nieuw, Vlaardings (en omstreken) creatief talent. Kinderen en volwassenen kregen de kans zich te ontwikkelen op het gebied van acteren, zingen en dansen. Maar ook het schrijven, produceren, ontwerpen en maken van kostuums, het componeren van liedjes, licht en geluid. Alles bracht de theaterclub zelf tot stand zelf met een geweldig team van enthousiastelingen.

Passie

Stichting On Steetsj is voortgekomen uit een grote “passie voor theater”. Er wordt gestreefd om per theaterseizoen één of meerdere voorstellingen in Vlaardingen op de planken te brengen. Vorig jaar waren ook al drie mooie shows te zien van Stichting Ontsteetsj, zoals Peten Pan en Pelle&Ollie. Ook dit jaar staat er weer van alles op de planning. ! Ben je benieuwd? Of lijkt het jou ook gaaf je talent in te zetten? Hou ons in de gaten! www.onsteetsj.nlof volg ons op Facebook: https://bit.ly/307Hp9S

Meer berichten