Alfie in de spotlight

"Alfie is een vrolijke Amerikaanse Stafford van 1 ½ jaar jong. Qua doen en laten lijkt het wel een pup met zijn slungelpoten die alle kanten op springen. Alfie is een zachtaardige, jonge hond waar niks stoers op of aan zit. Met zijn onschuldige ogen kijkt hij je aan en dan smelt je gewoon ter plekke voor hem. Hij plast met 4 poten op de grond en hij glundert als je hem ergens voor beloond. Hij is ontzettend lief en verdient de beste baasjes ooit!"

Vlaardingen - "Deze pechvogel heeft namelijk een slechte start gehad. Hij is bij ons afgestaan door iemand die hem zelf ook nog maar net een paar dagen in huis had. Alfie was overgenomen van iemand die allergisch voor honden bleek te zijn. Het is niet bekend of hij daarvoor ook weer andere eigenaren heeft gehad. In elk geval is het ergens niet goed gegaan met de verzorging want Alfie was broodmager toen hij bij ons binnenkwam. We zijn blij dat hij nu bij ons zit zodat we hem kunnen geven wat hij nodig heeft. Hij is inmiddels al 2 kilo aangekomen dus het begin is er."
"Zijn laatste baasje had hem nog maar net in huis en kon daarom niet zo veel over Alfie vertellen. Hij was in elk geval niet goed zindelijk in huis en hier zullen zijn nieuwe baasjes mee aan de slag moeten. Zijn baasje vertelde ook dat hij verder heel lief was en het liefst de hele dag wil knuffelen. Dat kunnen we zeker bevestigen want het is een schatje."
"Wij gaan alvast rustig op zoek naar nieuwe baasjes voor deze lieverd. Mensen die begrijpen dat hij nog veel moet leren, die geduldig zijn en alle tijd voor hem hebben. Het is belangrijk dat er een baasje voor hem komt die lekker met hem aan de slag gaat, samen een cursus doen bijvoorbeeld. Ook het alleen thuis blijven zal in het begin rustig aan opgebouwd moeten worden. Hier in de opvang reageert hij vriendelijk naar anderen, dus misschien zal een sociaal teefje wel bij hem passen en een goed voorbeeld voor hem zijn. Denk je deze lieverd een gouden mandje te kunnen bieden en vind je het niet erg om een hond te hebben waarbij er nog werk aan de winkel is? Neem dan contact met ons op."


KENNISMAKEN Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Meer berichten