Leerlingenpresentatie drumschool Ralph
Leerlingenpresentatie drumschool Ralph (Foto: Nel de Jong)

Vijfde editie drumschool Ralph leerlingenpresentatie

Knallend het nieuwe jaar in met tromgeroffel tijdens de vijfde editie van de leerlingenprestatie van drumschool Ralph in de Kroepoekfabriek op 26 januari van 15.00 - 18.00 uur

Vlaardingen - Alweer de vijfde editie waar de leerlingen van docent Ralph de Jong (Coverage, Dutch Drums) los gaan op het prachtige podium van De Kroepoekfabriek. Talenten in de leeftijd van 6 tot en met 72 jaar tonen hun skills en liefde voor de drums aan het publiek. Iedereen is welkom! Drummers maar eigenlijk alle muziekliefhebbers mogen dit niet missen. De leerlingen spelen mee met hun favoriete track, waarbij diverse muziekstijlen aan bod komen: pop, rock, metal, soul, noem maar op.
Op deze zondagmiddag zijn er veel talenten bij die vanaf de 1e editie het podium betraden. Destijds konden familie,  vrienden en drumleraar met trots zien hoe de zenuwen weg werden geslagen. Deze toppers laten deze dag zien hoeveel ze bereikt hebben. Er zijn ook veel nieuwe toppers bijgekomen die voor het eerst de pannen van het Kroepoekdak gaan rammen. Zoek je een drummer voor jouw band? Dan is dit de dag om drummers live te bekijken en te benaderen. Na afloop is er de mogelijkheid om meer informatie te vergaren.

Tickets kosten € 7,50, voor meer informatie kijk op www.kroepoekfabriek.nl.
 

Meer berichten