Manager Gebiedsontwikkeling Wilgenrijk Peer de Rooij en Directeur ABB Bouwgroep Jan Dekker zijn erg verheugd dat de bouw van Verreweg gaat starten.
Manager Gebiedsontwikkeling Wilgenrijk Peer de Rooij en Directeur ABB Bouwgroep Jan Dekker zijn erg verheugd dat de bouw van Verreweg gaat starten.

Bouw Verreweg in Wilgenrijk start in 2020

In het tweede kwartaal van 2020 start de bouw van Verreweg. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep heeft bekend gemaakt dat zij starten met de bouw van de 32 statige vrijstaande huizen, twee-onder-een-kaphuizen, geschakelde herenhuizen en appartementen. De laan Verreweg ligt in de buurt Buitengoed in Wilgenrijk (Maassluis).

Regio - Er zijn nog enkele huizen beschikbaar. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om een duurzaam en groot huis te kopen met een gegarandeerde start bouw. Voor meer informatie is er de inloopmiddag bij de Woonwinkel van Wilgenrijk op donderdag 12 december tussen 16:00 - 17:30 uur. De makelaars vertellen over de beschikbare huizen en mogelijkheden die de huizen aan de laan Verreweg te bieden hebben. Daarnaast is het mogelijk om de gedetailleerde maquette van het gehele woongebied te bekijken.

Buitengoed

'Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer in het populaire woongebied Wilgenrijk. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam; brede lanen, speelse vijvers, groene oevers, een ontspannen park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving.'

Iedereen is welkom in de Woonwinkel van Wilgenrijk aan de Weverskade 110. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u ook terecht op: www.wilgenrijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden