Stichting 'Lach voor een Dag' laat kinderen weer lachen.
Stichting 'Lach voor een Dag' laat kinderen weer lachen.

Statiegeldactie: Lach voor een dag

Klanten kunnen in de meeste Hoogvliet supermarkten hun statiegeldbedrag met één druk op de knop doneren aan de stichting 'Lach voor een Dag'. De flessenautomaten zijn uitgerust met een donatieknop. Na het invoeren van flessen of kratten kiest de klant met deze knop voor het doneren van het statiegeldbedrag.

Vlaardingen - Wie ervoor kiest niet te doneren krijgt met de bonknop een reguliere statiegeldbon. Door de sterke verbinding met haar omgeving is Hoogvliet niet alleen een aantrekkelijke supermarkt om boodschappen te doen, maar neemt zij ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een van de initiatieven die Hoogvliet een warm hart toedraagt is de stichting 'Lach voor een Dag'. Het ligt daarom voor de hand dat Hoogvliet de donatieknop graag inzet om klanten bij dit prachtige goede doel te betrekken.

Over 'Lach voor een Dag'

Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen, wegens een ernstige ziekte. Stichting 'Lach voor een Dag' verzorgt een complete dag uit naar het theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Stichting 'Lach voor een Dag' is opgericht door het theaterproductiehuis Van Hoorne Entertainment. Deze specialist op het gebied van familie-entertainment biedt het hele jaar door diverse familievoorstellingen in heel Nederland, waardoor altijd een passende voorstelling te vinden is en aanvragen snel behandeld kunnen worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden