Archieffoto Varend corso.
Archieffoto Varend corso.

Varend Corso verandert!

Voor het Varend Corso Westland gaat er volgend jaar veel veranderen. Zo verhuist het corsoweekend op de evenementenkalender en zal in het eerste weekend van juli, van donderdagmiddag 2 t/m zondag 5 juli, door de Zuid-Hollandse wateren trekken. Buiten de vakantieperiode kan meer publiek komen kijken en kunnen meer deelnemers en schippers meevaren.

Vlaardingen - Het thema 'It's showtime' en zorgt voor een grandioos feest op het water. Volop show, entertainment en opvallende en herkenbare met bloemen, groenten en planten gedecoreerde boten. De 23ste editie van het Varend Corso beleefde een indrukwekkende aftrap afgelopen maand in Kwintsheul. Deelnemers en arrangeurs waren uitgenodigd om hun thema te kiezen. Het enthousiasme onder de aanwezigen was groot.

De creatieve commissie had er alles aan gedaan om de deelnemers een ruime keuze te bieden in het kader van het thema 'It's Showtime'. En… de keuze was reuze, van cabaret tot musical en van klassiek tot dans. Binnen de kortste keren waren de eerste twintig reserveringsformulieren op de moodboards aangebracht.

SBS6

Het Varend Corso gaat, voor de editie van 2020, samenwerken met het populaire tv-programma De Grote Tuinverbouwing (SBS6) met Ivo Putman (foto) en Rob Verlinden. Dat zal de bekendheid van het corso nog verder vergroten.

Kindercorso & Jeugdcorso!
Dit jaar breidt corso uit met naast het Kindercorso (8-12 jaar) een speciale plek voor de Jeugd (12-16 jaar). Ook schooldeelnames zijn mogelijk.

Feest op de kade?
Het corso is het moment bij uitstek om te combineren met een relatie-event of feest. Let op dat u hiervoor zelf nog dit jaar een vergunning aanvraagt bij de betreffende gemeente.

Voor alle informatie over het Varend Corso kijk op: https://varendcorso.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden