Uitkijkpunt en fietsrondleiding Blankenburgverbinding te bezoeken.
Uitkijkpunt en fietsrondleiding Blankenburgverbinding te bezoeken.

Uitkijkpunt Blankenburgverbinding in Vlaardingen open

Uitkijkpunt Blankenburgverbinding in Vlaardingen gaat op zaterdag 7 december open en de fietsroute langs Blankenburgverbinding gaat van start.

Vlaardingen - Op zaterdag 7 december is het informatiecentrum Blankenburgverbinding geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Deze zaterdag kunnen bezoekers onder begeleiding van een voorlichter als eerste het uitkijkpunt van de Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk bezoeken. Deelnemers krijgen in het informatiecentrum een korte presentatie over de voortgang van de werkzaamheden aan de Maasdeltatunnel. Vervolgens gaan de geïnteresseerden met een busje naar het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel. Vanaf hier is er een prachtig uitzicht op de bouwplaats. Een voorlichter geeft dan meer uitleg over wat er te zien is.

Beperkt

De presentatie wordt die dag vier keer gegeven: om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en als laatste om 15.00 uur. De bus brengt de bezoekers na de presentatie naar het uitkijkpunt. Let op! Er kunnen maximaal 20 personen tegelijkertijd mee.

Fietsrondleiding

Deze dag vindt ook de eerste fietsrondleiding van 10 km plaats langs het werk van de Blankenburgverbinding. Op verschillende plekken stopt de rondleider om uitleg te geven over de werkzaamheden. De eerste stop is het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel. Per keer kunnen maximaal 15 personen meefietsen. De route wordt twee keer gefietst: om 11.00 uur en om 14.00 uur. Er zijn fietsen beschikbaar, maar deelnemers kunnen natuurlijk ook op hun eigen fiets komen. Zeker zijn van een plek? Meld je tijdig aan via informatiecentrumbbv@rws.nl, want vol=vol. Mocht de fietsroute niet doorgaan vanwege slecht weer dan staat dat vermeld op www.blankenburgverbinding.nl

Graag tot 7 december in het Informatiecentrum Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk 199/poort 53 in Vlaardingen. Kijk ook eens op www.blankenburgverbinding.nl voor meer informatie over het project.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden