Kort nieuws

Infomiddag massagesalon

Vlaardingen - Op dinsdagmiddag 3 december zal tussen 14.00 en 15.00 uur uur een informatiebijeenkomst worden gehouden in The Pit Stop, Koningin Wilhelminahaven NZ 1. Deze informatieavond wordt gehouden namens Farrida Massage Salon. Farrida heeft het voornemen om in het pand Doggerstraat 1 een massagesalon in te richten. Deze massagesalon was tot eind 2018 gevestigd aan het Grote Visserijplein. Daar zijn de activiteiten beëindigd. Deze zullen na het volgen van een gemeentelijke procedure worden voortgezet in het pand Doggerstraat 1.

Tijdens de informatiebijeenkomst zal enerzijds informatie worden verstrekt, maar is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van een reactie. Van de bijeenkomst wordt een verslag opgesteld. Bij de bijeenkomst is ook een gemeentelijk vertegenwoordiger uitgenodigd. Zo nodig kan toelichting gegeven worden op de te volgen procedure.

Winter Kade Kafé

Vlaardingen - Op 6 december is het tijd voor een nieuwe editie van de creatiefste vrijdagmiddagborrel van Vlaardingen. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom om bij KADE40 te komen genieten van een expositie, kunstenaars die live bezig zijn met te gekke murals en muziek. De achterplaats wordt voorzien van vuurkorven en tijdens deze winterse editie van het KADE KAFÉ kan de snert en glühwein uiteraard niet ontbreken. Deze vrijdagmiddagborrel wordt georganiseerd om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met KADE40, kunst en hun makers en om te netwerken met andere bezoekers. Meer informatie en namen van kunstenaars zullen de komende weken aangekondigd worden op social media kanalen van KADE40, houd deze dus vooral in de gaten.

NL-Alert

Vlaardingen - Maandag 2 december rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit. Het NL-Alert controlebericht ontvang je op je mobiel. Ook is NL-Alert te zien op steeds meer digitale reclameschermen en digitale vertrekborden van bus, tram en metro. Waar je NL-Alert ook ziet, in NL-Alert staat altijd wat er aan de hand is, wat je moet doen en waar je meer informatie en updates kunt vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden