Voorzitter Paulien van winkeliersvereniging Liesveld.
Voorzitter Paulien van winkeliersvereniging Liesveld. (Foto: Storm Heerink)

'Met een gerust hart winkelen op het Liesveld'

"Het winkelend publiek rondom Winkelcentrum Liesveld kan met een gerust hart boodschappen doen, shoppen of een hapje komen eten. Een aantal weken geleden hebben we namelijk 2 AED’s geplaatst. De oplettende voorbijganger had de kasten misschien al wel gespot, maar sinds een paar weken zijn de AED’s nu ook in gebruik."

Vlaardingen - "Als winkeliersvereniging vinden we veiligheid binnen ons centrum erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om aan de voorzijde van onze Albert Heijn en ter hoogte van de Van Haren AED’s te laten plaatsen. Dit verhoogt de veiligheid in het winkelcentrum en verdubbelt de overlevingskans voor mensen met een hartaanval.

Ook zijn onze AED’s ook geregistreerd in een systeem voor vrijwilligers. Zodra er zich een voorval voordoet, kunnen deze vrijwilligers direct zien waar de AED’s hangen en deze gebruiken om een slachtoffer te helpen. Natuurlijk worden ze wanneer nodig ook aangevuld en onderhouden.

Uiteraard hopen we dat de apparaten niet gebruikt hoeven te worden. Maar voorkomen is beter dan genezen en daarom hebben we als winkeliersvereniging besloten om de kosten te dragen voor deze investering. Op de foto zie je Paulien, de voorzitter van Ondernemersvereniging Liesveld die trots laat zien dat ons winkelcentrum weer een stukje veiliger is."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden