Stadsgehoorzaal
Stadsgehoorzaal (Foto: PR Stadsgehoorzaal)

Theatertips

Absolutely Floyd

Pink Floyd fans kunnen binnenkort weer genieten van één van de beste Pink Floyd tribute bands van Nederland. In de nieuwe show komen hits uit het hele oeuvre van de band voorbij, begeleid door spectaculaire lichteffecten en videobeelden.

De voorstelling is op zaterdag 7 december en begint om 20.15 uur. Kaarten kosten €25,00 inclusief consumptie.

Seven Drunken Nights

Folkband The Dubliners was één van de oudste en langst bestaande bands ter wereld. In deze hooggewaardeerde voorstelling wordt een eerbetoon gebracht aan deze band en de Ierse muzikale traditie en historie. Meezingen met hits als The Wild Rover en Whiskey in The Jar is toegestaan.

De voorstelling is op woensdag 11 december en begint om 20.15 uur. Kaarten kosten €32,50 inclusief consumptie.

South African Road Trip

Terwijl Vlaardingen richting winterse temperaturen gaat brengt de cast van South African Road Trip de Afrikaanse warmte naar de Stadsgehoorzaal. Met vrolijke songs, harmonieuze samenzang, oogstrelende kostuums, opzwepende dans en een prachtige videodecor komen de persoonlijke verhalen van de castleden tot leven.

De voorstelling is op vrijdag 13 december en begint om 20.15 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten €32,00 inclusief consumptie. Voor meer informatie over deze en andere voorstellingen kijk op www.stadsgehoorzaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden