Pieter van Stein, initiator van de netwerkwandelingen bij stichting Kijk Haar! voor vrouwelijke werkzoekenden van 45+
Pieter van Stein, initiator van de netwerkwandelingen bij stichting Kijk Haar! voor vrouwelijke werkzoekenden van 45+ (Foto: (Privebezit Pieter))

Vlaardingen: Netwerkwandeling voor vrouwen (45+)

In een fijne ambiance komen tijdens de netwerkwandeling verhalen los en worden er tips en ervaringen over netwerken, solliciteren en andere thema's gedeeld tussen werkzoekende dames (45+) in de bijstand, WW, nuggers, Zzp'ers die graag hun netwerk uitbreiden en oud-deelneemsters die uitstroomden naar werk en op gezette tijden graag weer eens meewandelen om hun nieuwe werkervaringen te delen. 'De netwerkwandelingen zijn een bron voor inspiratie en energie.'

Vlaardingen - Het is voor de 133e keer dat Pieter van Stein van stichting Kijk Haar! en een fervent wandelaar op zaterdag 23 november de paden op gaat. "Deze keer staat Vlaardingen centraal. Onze haringstad is een uitnodigende historische groene stad. De route voert na de koffiestop aan de haven naar de veelzijdige Broekpolder. Onderweg genieten de deelneemsters van smaakvolle oude panden en van de herfstkleuren in de natuur. Het is een netwerkwandeling vol verwondering, verbinding en interactie! Om 10.00 uur ontvangt Pieter van Stein, teamlid van Kijk Haar! en de initiator van deze netwerkwandelingen, belangstellenden bij metro- en busstation Vlaardingen Oost."

Tijdens dit event zijn de consumpties voor eigen rekening en bedraagt de deelname aan de netwerkwandeling € 5,-. Wil je deelnemen aan deze wandeling, stuur dan Pieter van Stein uiterlijk vrijdag 22 november voor 12.00 uur een bericht via pvanstein@upcmail.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden