Genieten van Muziek bij de Buren.
Genieten van Muziek bij de Buren. (Foto: Picasa)

Huiskamerfestival 'Muziek bij de Buren' Vlaardingen gaat van start

Op zondagmiddag 2 februari 2020 presenteert Vlaardingen voor de derde maal wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren Vlaardingen is dat de optredens plaatsvinden in tientallen huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats.

Vlaardingen - Muziek bij de Buren is opgestart, zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Vlaardingen en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Vlaardingen op muzikaal vlak te bieden heeft.

Gastvrij

De optredens van de verschillende artiesten op verschillende adressen in Vlaardingen zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Vlaardingse muzikaliteit en gastvrijheid.

Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat er persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Dat maakt deze optredens anders dan anderen.

Meedoen?

Enthousiaste inwoners van Vlaardingen kunnen zich opgeven als huiskamer of als muzikant, of als beiden. Inschrijven voor Muziek bij de Buren kan tot en met 1 december via de website van Muziek bij de Buren: www.muziekbijdeburen.nl.

Eén huiskamer

Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De organisatie van Muziek bij de Buren Vlaardingen is in handen van enkele betrokken bewoners in samenwerking met de Vlaardingse culturele instellingen en wordt ondersteund door meerdere lokale partners. Samen maken wij op 2 februari van Vlaardingen één grote huiskamer!

Voor meer informatie kijk op www.muziekbijdeburen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden