Akoestisch duo Carla en Jobea.
Akoestisch duo Carla en Jobea. (Foto: )

Theaterfestival: het Stadsterras!

Op zondag 24 november is het zover: de eerste Stadsterras van het nieuwe seizoen. Het tweemaandelijkse theater- en muziekfestival voor de hele familie, waar professioneel en lokaal (cultureel) aanbod samensmelt. Tussen 13.30 en 17.30 uur is er in het Vlaardingse theater van alles te doen: van leuke voorstellingen, prachtige muziekoptredens, spel- en knutselactiviteiten, lekkere drankjes en borrelplanken en leuke ontmoetingen.

Vlaardingen - Akoestisch duo Carla en Jobea, te zien om 13.30, 15.00 uur en 16.45 uur, in het Theatercafé. De toegang is gratis. Akoestisch duo Carla & Jobea schuwen de speelse en verrassende covers niet en zetten de muzikale bloemetjes graag buiten tijdens het Stadsterras. Knutselen met Un1ek, om 13.30 tot 17.30 uur beneden in de Foyer, toegang is gratis. De kleine Stadsterras bezoekertjes kunnen de hele middag naar hartenlust knutselen onder begeleiding van UN1EK onderwijs en opvang, geheel in het teken van Sinterklaas! De Boekfiets is te zien vanaf 13.30 en om 15.30 uur, te zien in de beneden foyer, gratis toegang. Plof lekker neer bij de Boekfiets en luister naar de mooiste verhalen en speel de leukste spelletjes.

Pelle en Ollie show voor 4+. Een groots kinderfeest! De voorstelling is te zien om 14.00 uur in de grote zaal, voorstelling kost 5 euro per persoon. Pelle en Ollie vieren het leukste kinderfeest dat ze kunnen bedenken, er worden goocheltrucjes gedaan, spelletjes gespeeld en de twee vrienden proberen uit te vinden wie van hen eigenlijk de allerleukste,
-slimste en -stoerste is. En jij mag meebeslissen. Erik Brey en Haye van der Heyden, 60 liedjes in 30 minuten. Deze voorstelling is te zie om 14.00 en 16.00 uur in de Harmonie en kost 7,50 euro per persoon. Erik Brey en Haye van der Heyden, de oprichters van de groep Purper, zingen de zestig mooiste Nederlandse liedjes van de twintigste eeuw in dertig minuten.

The Gap met muziek 'Uit de gouwe ouwe tijd!'. De voorstelling is te zien om 14.30 en 16.30 uur in de boven foyer, gratis toegang. Deze rock 'n roll coverband speelt met plezier alle klassiekers. Geniet o.a. van The Beatles, The Rolling Stones, The Dire Straights, Status Quo en Eric Clapton. Er is een workshop Haken om 14.30 uur en 16.30 uur in de boven foyer. Toegang is gratis. Altijd al eens willen haken? Leer van Monica de verschillende steken en haaktechnieken en maak de leukste creaties. Çagdas geeft om 15.30 uur een kijkje in de Turkse cultuur. Met verschillende instrumenten zoals een Saz en een Darbuka (trommel) worden bezoekers uitgenodigd om een dansje te wagen! Info of kaarten via www.stadsgehoorzaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden