Kort nieuws

230 Vogels

Vlaardingen - Vogelvereniging Icarus organiseert haar 72ste afdelingstentoonstelling, in het clubgebouw aan de Kooikerweg 1b in Vlaardingen. Er zijn ruim 230 vogels te bewonderen. Vele soorten vogels zijn aanwezig. De toegang is gratis, en rolstoelvriendelijk.

De opening is op woensdag 20 november om 20.00 uur bij postduivenvereniging De Adelaar, op dezelfde locatie. De overige openingstijden zijn donderdag 21 november van 10 tot 22 uur, vrijdag van 10 tot 22 uur en zaterdag van 10 tot 15 uur.

Film: The Wife

Vlaardingen - Een mooie manier om het weekend te beginnen. Een driegangen maaltijd voorafgaand aan de film in de Windwijzer. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Inloop voor de maaltijd is tussen 17.30 en 18.00 uur. Om 18.00 uur wordt gestart met de maaltijd. De film bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen kan natuurlijk ook.

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken.

Aan de vooravond van de uitreiking van Joe's Nobelprijs voor de Literatuur is er de confrontatie. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt. Prijs maaltijd en film: 13,50 euro, film zonder maaltijd 6 euro. Reserveren maaltijd: info@dewindwijzer.nl/.

Adventstuk

Vlaardingen - Workshop Adventstuk maken op zaterdag 30 november van 10.00 - 12.00 uur. Onder leiding van Jacolien van Oosten en Jacoline Wapenaar kan er weer een adventsstuk gemaakt worden bij de Windwijzer. "Voor de benodigde materialen wordt gezorgd. Mensen moeten nog wel zelf spullen meenemen."

Kosten: € 10,-. Aanmelden via info@dewindwijzer.nl (niet met meer dan 2 personen tegelijk aanmelden). Voor meer informatie bezoek de website: www.dewindwijzer.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden