Sinterklaas in Vlaardingen
Sinterklaas in Vlaardingen (Foto: Siobian van Sliedregt - Indebuurt)

Foto's intocht Sinterklaas

Het was weer een mooi feest zaterdag, de intocht van Sinterklaas in Vlaardingen. 's Ochtends kwamen de Sint met zijn pieten in de stoomboot aan in Vlaardingen centrum en ze deden daarna de gebruikelijke ronde door Vlaardingen. 's Middags kwam de Sint met een hele stoet en een treintje naar de Loper. Daar was het gezellig, zonnig en druk. (Alle foto's staan onder dit bericht).

Vlaardingen - Kinderen hadden genoeg mogelijkheid om de Sint en de Pieten een handje te geven of een high five of een boks. En natuurlijk werd er snoepgoed, taaitaai en cadeautjes uitgedeeld. De Pietenband zorgde weer voor gezellige sinterklaasmuziek en zo kwam iedereen goed in de stemming. Wat opviel was dat er veel kinderen verkleed waren als Sint of Piet. Dat vond de Sint natuurlijk erg leuk. Daarna maakte Sinterklaas zijn ronde af via Hoogstad terug naar het centrum voor een meet & greet. Op het feestplein was het de hele dag feest met een optreden van FOURCE.

Timo Smaardijk maakte mooie foto's van de binnenkomst van de Sint en Siobian van Sliedregt van Indebuurt maakte flink wat foto's van de intocht in het centrum. Joyce Soriano fotografeerde de Sint in De Loper.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden