Muzikaal onthaal in Prikkewater

Op zondag 17 november is er weer muzikaal onthaal in Prikkewater vanaf 14.00 uur. De zaal is open om 13 uur – einde 17 uur adres: Kon. Wilhelminahaven zz. 3a. "Wij hebben zoals altijd weer fantastische artiesten in onze show, met voor ieder wat wils."

Vlaardingen - "Allereerst de geboren Vlaardinger Rene Troost, hij is zanger van het Nederlandse lied en woont tegenwoordig in België, waar hij een entertainmentbedrijf heeft en veel artiestenshows organiseert, jong talent in de persoon van zangeres Danique, de alom bekende en gewaardeerde zanger Hans van Katwijk uit Maassluis, zangeres Saskia Dian zij is een geweldige soulzangeres, maar ook de zingende trouwambtenaar en tenslotte de Spaans/Rotterdamse zanger Javi Escalera die natuurlijk de zuidelijke Spaanse klanken laat horen, maar ook Nederlandstalig aan de weg timmert."

"Uiteraard zal Rita Young presenteren en zingen. Dit wordt weer zo'n show, waarvan je optimaal kunt genieten. Dansen of luisteren, het kan allemaal. Kaarten voor de show kosten 5 euro in de voorverkoop. Reserveren show tel: 0653 766 126 of mail jan@ritayoung.nl. Aan de zaal kosten de kaarten 7,50 p.p."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden