Penningmeester Johan Roeleveld
Penningmeester Johan Roeleveld (Foto: eigen beheer)

Geweldig jubileumconcert Brassband De Bazuin

Brassband De Bazuin Vlaardingen heeft zaterdag 9 november haar 65 jarig jubileum gevierd met een geweldig concert in de zaal van het Leger des Heils. Aan dit concert werkte mee het Vlaardings Musical Gezelschap die al een voorproefje gaven van hun show 'Vrij Zijn' die volgend jaar april op de planken komt.

Vlaardingen - Een bezoeker van het concert zei genoten te hebben van het jubileumconcert en was onder de indruk van de arrangementen van de dirigent en de gevoelige uitvoering door de band. "Nooit gedacht dat je met zoveel muzikanten de Bohemian Rhapsody zo prachtig kunt vertolken en de geweldige uitvoering van een Elvis selectie." Tijdens het concert werd penninmeester Johan Roeleveld in het zonnetje gezet en kreeg uit handen van Wethouder Niewland, die trouwens ook zelf een Brassband speler is geweest, de oorkonde 'Lid van Verdiensten' uitgereikt.

De heer Roeleveld kreeg deze titel voor het werven van fondsen waardoor de vereniging in 7 jaar tijd het gehele instrumentarium heeft kunnen vernieuwen. De nummers "Do you hear the People sing" uit Les Miserable en de "Selectie 75 jaar Bevrijding" die door de band en het VMG gezamelijk werden gebracht oogstte veel succes en natuurlijk de uitsmijter "Het Dondert en Bliksemt" van Guus Meeuwis bracht de benen van de vloer. Al met al een geweldig geslaagd concert.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden